a co z halą wisły? strzelał tam ktoś? mi chodzi o jak najtańszą strzelnicę krytą gdzie można pruć bez limitów 25 śrutów jak na krowodrzy, nie ukrywam, chcę na pewnie 10m przestrzelać makarova a jak wiadomo co2 i zima to raczej problem no i 25 strzałów to czasem minuta strzelania aczkolwiek odpowiedź super, na lato wiem gdzie się wybrać, tylko 50m to nie na Iża, trzeba się zaopatrzyć w coś o większej donośności na płaszowiance nie wiedziałem że strzelał ktoś, mieszkałem niedaleko i codziennie tam do pracy przejeżdżałem, ale już tam nie mieszkam...
Jeżeli chcesz postrzelać na 10m to może spróbuj na strzelnicy LOK na ulicy Centralnej 60. Jest tam kryta strzelnic pneumatyczna, pod tym numerem uzyskasz więcej informacji: (12) 644 28 28.
Strzelnic w Krakowie jest wiele, wystarczy wpisać w google.
Byłem kilka razy na Wiśle ale nie wiem jakie tam są ceny, jest jeszcze strzelnica LOK na ul. Centralnej dwupoziomowa 6 stanowisk na dole i 6 na gorze ale tez cen nie znam (tam odbywa sie szkolna liga strzelecka)
Strzelnica MHSI Biuro Ochrony Kobra-Sokół ul. Fabryczna 17 http://www.kobra-sokol.pl/ochrona/strzelnica - nie byłem
_________________ Slavia 631
Walther CP99
Air Arms S400
Steyr LG 110 HP+Burris Timberline
czytałem już o fabrycznej, ale moim zdaniem 40 zł za godzinę za stanowisko z własną bronią to trochę nienormalne... spróbuję na centralnej... dzięki za pomoc, jak ktoś ma więcej dojść to proszę pisać